Четвер, 16.05.2024, 00:12
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 11 » З Україною в серці
13:51
З Україною в серці

З нагоди Дня Перемоги у селі Доригиничі відбувся  звітний концерт ЗОШ І-ІІ ступеня села П’ятикори «З Україною в серці».

Почесними гостями на концерті були учасники Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій та учасники АТО.

Не можна не відзначити того, що творчий задум був дуже вдалим і цікавим. Веселому та неповторному дійству на сцені передували виставки «великодні композиції» та « Гільза у мирних цілях».

Концерт вразив глядачів музичним  оформленням, розмаїттям гарних сценічних костюмів та відеопрезентаціями . Він відбувався в атмосфері щастя, радості,  любові до життя, до людей.

 Ведучі  концерту, учениця 8-го класу Альбіна  Семенюк та вчитель початкових класів Тетяна Вікторівна Боярська , оголосили про його початок  і творче дійство розпочалося.

«Низько вклоняюсь, тобі рідна школо!»-  так звучали слова гімну школи,  керівником якого є Вадим Юрійович Садовський. Під керівництвом Тетяни Сергївни Сибистиянюк, хор учнів школи виконав пісні « Ми за мир», «Перемога». Зворушливі вірші подарували: учениця 6 класу Уляна Олексюк « Дві душі», учениця 7 класу Юля Бобицька «Чого я прагну, Україно!» та учениця 5 класу Богдана Штуль « Ненька-Україна».

Насичену святкову програму продовжили найкращі вокалісти школи, які  чарували слухачів своїм голосом: Денис Трачук учень 9 класу піснею « Синє небо, жовте поле», дует у складі  Максима Думського та Валерії Терещук піснею «Україночка», Iлони Вільчинської та Марини Мельничук – «Мамина калина».        Чудовими подарунком став  виступ Назарія Лещука у супроводі учнів з композицією «Мам». Гурту Скрябіна».

Зворушили усіх присутніх пісні «Вбережу»  у виконанні Марини Мельничук, учениці 6 класу та «Таточку, татусю» - учня 1 класу Сергія Найдюка.

Теплоту та радість, гарний настрій та натхнення дарували глядачам учні початкових класів з хореографічними композиціями «Танець джентльменів», «Морячки», «Рок-н-рол», «Я люблю Україну».

Танець «Василина» та вокальна композиція «Смуглянка» стали завершуючим етапом концерту.

Учасники та організатори свята вдячні за допомогу в проведенні звітного концерту сільському голові Олександру Павловичу Дрозді, ТзОВ «П’ятидні», керівник В.Г. Діброва , ДПАФ «Луга-Нова», керівник С.М. Ковальчук, підприємці Р.М. Сокоринська, Н.С. Мельник., О.Ю. Бабійчук, С.С. Попко,  В.М. Політило.

Гадаємо, що цю зустріч наші виконавці та гості заходу запам`ятають як радісну,  чудову подію, яка викликала у всіх гарний настрій та позитивні емоції.

Саме тому, ми не прощаємося, а лише кажемо ДОПОБАЧЕННЯ!

 

Т.Я.Воробій

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 357 | Додав: аня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Конкурси