Середа, 15.05.2024, 23:53
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 17 » Всеукраїнський Тиждень англійської мови
13:21
Всеукраїнський Тиждень англійської мови

З 12 по 16 грудня 2016 року в ЗОШ I-II ст.с. П'ятикори,було  проведено Всеукраїнський тиждень англійської мови. 

Вчителем Тимчишиною Л.А. було розроблено план заходів , присвячених офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та вшануванню  пам’яті й видатної літературної спадщини визначного британського поета та драматурга Шекспіра. Усі заходи спрямовані на популяризацію вивчення англійської мови.

  Відповідно до розробленого плану роботи на тиждень , я провела відкритий урок-конференцію у 9 кл. на тему: “ Захист навколишнього середовища.Шляхи попередження природніх катастроф.(Environmental Protection. The ways of preventing natural disastes.)” Метою уроку було активізувати вживання ЛО з теми  й формувати навички вести беседу про екологічну ситуацію в світі та   захист навколишнього середовища, проінформувати про статистику екологічних проблем сьогодення і шляхи їх вирішення.Завдання полягало у розвитку креативного мислення, пам’яті, мовної реакції, уміння логічно, послідовно висловлювати свої думки іноземною мовою.Учні прийняли активну участь у різних формах роботи на уроці, включаючи перегляд  відео презентації по даній темі.

  14 грудня було проведено День англійської мови , присвячений пам'яті легендарного поета та драматурга В.Шекспіра.

Учні молодших класів переглянули мультфільм англійською мовою “ Ромео та Джульєта” й виконали ряд тематичних завдань, наданих Британською Радою в Україні

В старших класах було розглянуто  автобіографію Шекспіра та опрацьовано навчальні матеріали відповідно до наданого плану.

Організація та проведення брейн-рингу стала завершальним етапом тижня англійської мови.Учнів школи було поділено на дві команди. Учасники виконували різні завдання, заробляючи певну к-ть балів: відповідали на запитання по тематиці вивченого матеріалу, брали участь у інсценізації поставлених завдань, малювали малюнки, складали міні-діалоги. Роботу дітей оцінювали члени журі за участі дев'ятикласників. Переможців було нагороджено призами.

Організація проведення тижня англійської мови  ефективно сприяла розвитку мовленнєвої діяльності учнів. Діти згадали та отримати додаткову пізнавальну інформацію про творчість англійської легенди — В.Шекспіра. Такі заходи це  чудова можливість для дітуй вдосконалити навички говоріння міжнародною мовою , що є одним з пріорітетів прогресивного розвитку молоді сьогодення.

Переглядів: 339 | Додав: аня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Конкурси