Вівторок, 14.05.2024, 22:48
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 3 » Тиждень початкових класів
15:06
Тиждень початкових класів

Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності молодших школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Серед найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення тижня початкових класів.

З метою посилення інтересу учнів до навчальних предметів, виявлення і розвику їхніх здібностей, сприяння розвиткові творчої ініціативи дитини, виховання почуття патріотизму з 27 листопода по 1 грудня у школі проходив Тиждень початкових класів.

У проведенні тижня активну участь взяли учні 1-4 класів. Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.

Діти із задоволенням провели цей тиждень.

Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

ПОНЕДІЛОК «ДЕНЬ ЮНИХ ХУДОЖНИКІВ»

Розпочався тиждень організаційною лінійкою, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отриманих завдань та активну участь у всіх запланованих заходах. Цього дня було організовано виставку малюнків «Україна барвінкова».

ВІВТОРОК. ДЕНЬ ЮНИХ АРТИСТІВ

У вівторок учні 1-4 класів із задоволенням взяли участь у конкурсі читців «Про Україну з любов’ю». Своїм артистизмом, патріотизмом, повагою до України діти зворушили присутніх і показали, що вони справжні патріоти своєї країни.

 

СЕРЕДА. ДЕНЬ ВСЕЗНАЙОК

О.І. Штуль, класний керівник 2 класу, підготувала та провела гру – вікторину «В гості казка завітала», в ході якої разом з учнями поринула у казковий світ.

Учні із задоволенням приймали участь у вікторині, відгадували загадки, впізнавали героїв українських народних казок, залюбки пригадали народні казки, збагатили свій читацький досвід, творчу уяву.

ЧЕТВЕР. ДЕНЬ УКРАЇНОЗНАВЦІВ

Учні 1-4 класів цього дня взяли участь у віртуальній подорожі, підготовленій Т.В. Боярською, класоводом 1 класу, мальовничими куточками України. Діти ще раз переконалися, що Україна багата на гарні краєвиди, незвичайну архітектуру, цікаві традиції міст та селищ.

Змістовною та захоплюючою була ця подорож по визначних місцях нашої держави під назвою «Сім чудес України».

П’ЯТНИЦЯ «ДЕНЬ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ»

Весело пройшов День юних спортсменів.

На всіх уроках відповідно до нормативів проводилися фізкультхвилинки в цікавій формі. В режимі дня проведено заходи, що яскраво відобразили спортивний настрій та фізичну підготовленість учнів, спритність, швидкість та вправність у виконанні поставлених завдань: розучування народних ігор, організовано веселі розваги на свіжому повітрі.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.

Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела

Переглядів: 340 | Додав: аня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Конкурси