Середа, 15.05.2024, 05:41
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 11 » "Пам’ятаємо .Перемагаємо!"
15:48
"Пам’ятаємо .Перемагаємо!"

Війна, що прийшла на українську землю до кожної оселі, сім'ї, війна, яка відібрала мільйони життів... Друга світова війна... Ми всі знаємо, що вона була кривавою, страшною і довгою. Проте наш народ залишився незламним, він боровся за свободу і переміг.

Традиційно відзначає день пам'яті та примирення, день перемоги Загальноосвітня школа І-ІІст. с. П'ятикори творчим звітом у будинку культури с. Дорогиничі. "Пам’ятаємо .Перемагаємо!" -  під таким гаслом проходило свято.

Учні та вчителі школи відповідально віднеслися до проведення та вшанування пам'яті загиблих  на полях бою у Світовій війні та учасників АТО.

"Миру і щастя дому вашому.

Сім’ям вашим, роду вашому."

Саме такими словами ведучі Максим Яциняк та Богдана Штуль розпочали концерт.Полонили присутніх учні початкових класів своїми хореографічними композиціями. Своїми жартами і гуморесками порадували глядачів Д. Денисевич та О.Орест, Н. Лялюк та Ю. Бобицька, Б.Пасічник, Н.Лещук, Д.Бондар та Р.Заброда.

Не залишила нікого байдужими і учениця 7 класу Уляна Олексюк, яка прочитала зворушливий  до сліз вірш "Балада про тополю". Окрасою програми стали пісні, які звучали у супроводі переможниці районного конкурсу сучасної української пісні "Дитинства струни веселкові" Марини Мельничук.

У залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості. Глядачі бурхливо аплодували після кожного виступу. Обличчя маленьких артистів та їхніх батьків світилися радістю й гордістю, що вони є учасниками такого заходу.

Завершив концертну програму  вокальний гурт хлопців із піснею "Нам є, що захищати" під керівництвом В.Ю. Садовського.
Хороший  рівень організації концерту є свідченням того, що потрібно проводити подібні заходи, що наші педагогічний та учнівський колективи живуть повноцінним життям. А як буде пісня, то буде і майбутнє.
Півторагодинний виступ пройшов швидко, на одному подиху, глядачі отримали велике задоволення, про що свідчили їхні бурхливі оплески.

А на завершення лунали привітання сільського голови О.П. Дрозди.Велику по­дяку батькам за їхнє розуміння важливості залучення дітей до прекрасного висловлюють і  учителі ЗОШ І-ІІ ст. с. Пятикори. Ким би не стали учні нашої школи — робітниками, лікарями, юристами, бізнесменами — світ музики, танцю, театрального мистецтва, гумору, у якому вони проводять дитячі роки, назавжди наснажить їх любов'ю до життя, до образного сприйняття навколишнього світу, відчуття духовності.
Звіт нашої школи — це подія, яка вимагає у дітей відповідальності та старанності, а у педагогів — організованості та зібраності. Витрачені сили перевершують всі сподівання, і як результат — усі отримують величезну кількість позитивних емоцій та досвід.
 

 

В.Ярмолюк, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 302 | Додав: вчитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Конкурси