Четвер, 02.05.2024, 13:23
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 4 » Країна чудес (Wonderland)
17:35
Країна чудес (Wonderland)

Протягом п'яти днів ( з 29.05 по 04.06 2018р) у ЗОШ I-II ст. с.П'ятикори діяв мовний табір «Країна чудес(Wonderland)» у складі 10 учнів. Враховуючи вікові особливості дітей та доїзд дітей до школи, тривалість мовних занять та заходів було розплановано в обсязі двох годин в день ( 09:00 — 11:00). До табору, окрім вчителя англійської мови , було залучено начальника табору педагога-організатора: Т.Я.Воробій та класовода: О.І.Штуль, які допомагали в  реалізації програми табору.

Тренером табору - Тимчишиною Л.А. та учнями  було вибрано назву табору «Wonderland» та визначено такі тематичні спрямування занять: «Наші таланти», «Квест», «Творча майстерня», «День спорту та здорового способу життя».

Головна мета (розвиток комунікативних навичок ) проявлялась у невимушеному спілкуванні учнів між собою. У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси й страхи. Активізація мовного матеріалу проводилась у формі дискусій, бесід, квестів, проектів, групової роботи, інтерв'ю та ігор. Рухливі форми роботи на свіжому повітрі змінювалися пізнавальними сесіями у класній кімнаті. Перегляд відеопрезентацій й фільмів позитивно сприяли збагаченню словникового запасу, вмінню сприймати та розуміти прослухане й правильному формулюванню висловлювань іноземною мовою. Також учні табору гуртом працювали над створенням плакату, емблеми, девізу табору та спільного проекту «Healthy lifestyle». Така форма роботи навчила дітей діяти однією командою, допомагати один одному.

Школярі приймали участь у квесті «Мисливець за скарбами». Діти шукали картки з завданнями для своєї команди на пришкільній території. Виконавши поставлені завдання, повторили букви та звуки, заповнювали пропуски у словах та реченнях  й відповідали на запитання. Всі ці завдання дали їм змогу активізувати мовні  знання .

Отже, літній мовний табір дав можливість учням нашої школи вивчати англійську мову у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому. Діяльність мовних таборів - це чудова можливість для дітей вдосконалити навички говоріння іноземною мовою , що є одним з пріорітетів прогресивного розвитку молоді сьогодення.

Тренер табору: Тимчишина Л.А.   

Переглядів: 715 | Додав: аня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Конкурси