П`ятниця, 29.03.2024, 10:03
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 6 » Семінар заступників директорів з виховної роботи
21:05
Семінар заступників директорів з виховної роботи

Заступники з виховної роботи та педагоги-організатори – особлива категорія професіоналів з питань виховання. Саме вони найкраще знають, що шкільні роки – це роки радості, ігор, казок, перших кроків до пізнання світу. Від їх компетенції у сфері виховання, рівня знань, загальної культури, професійних та людських якостей великою мірою залежить ефективність і результативність виховної роботи.Від того, що вразило, запам'яталось, здивувало у дитинстві, залежить, якою буде людина у житті: доброю, чемною і милосердною, чи навпаки, байдужою і злою.

З метою підвищення педагогічної майстерності 6 грудня на базі загальноосвітньої школи І-ІІ ст.с. П’ятикори  пройшов районний семінар заступників директорів з виховної роботи на тему: «Впровадження нових форм виховної роботи як засіб підвищення компетентності та розвитку креативної особистості учнів ».

Семінар розпочався концертною програмою « Скарбниця Віри, Надії, Любові», яку підготували учні школи.

Теоретичний блок семінару розпочався з виступу методиста РМК Мирослави Володомирівни Макаревич, яка ознайомила присутніх із планом роботи та наголосила, що актуальною є виховна проблема, бо від того, які виховні прийоми будуть запроваджуватись у навчально-виховній системі, які орієнтири в формуванні та становленні особистості будуть прийняті, залежатиме майбутнє України.

Своїми педагогічними здобутками поділилися заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Василівна Ярмолюк та педагог-організатор Тетяна Ярославівна Воробій.

У роботі семінару взяла участь старший інспектор з ювенальної превенції Локачинського відділення поліції майор Олена Павлюк, яка розповіла про булінг в дитячому колективі, як уникнути булінгу та закликали всіх не бути байдужими щодо проявів насильства у школі та за її межами. Також роз’яснено про їх права та обов’язки, відповідальність за вчинення правопорушень, та яка міра покарання застосовується до неповнолітніх.

Роздано інформаційні матеріали, з яких можна дізнатися, які види булінгу існують та як діяти в ситуації, якщо ви стали свідком булінгу. В них також міститься інформація для батьків, чиї діти стали жертвами цькування або ж самі вчиняють насилля щодо інших дітей.

Логічним завершенням роботи семінару було обговорення нових форм виховної роботи.

 

 

Переглядів: 421 | Додав: аня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Конкурси