Субота, 20.04.2024, 06:04
Вітаю Вас Гість | RSS

П'ятикорівська ГІМНАЗІЯ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 113
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 14 » На крилах любові
21:27
На крилах любові

14 лютого молодь і не тільки молодь в Україні святкує День закоханих. Для нас це нове свято, воно прийшло до нашої країни з Заходу всього лише років двадцять тому. Але в Європі та Америці його відзначають вже давно.

День закоханих названий на честь святого Валентина. За легендою, ця людина була лікарем та священиком. В ті часи злий римський імператор заборонив закоханим одружуватися. Він хотів, щоб чоловіки всі свої сили віддавали битвам в його війську, нікого не любили і не мали дружин та дітлахів. Але святий Валентин таємно вінчав закохані пари. За це його заарештували і стратили. А потім люди назвали День закоханих на честь цього чоловіка, який віддав життя за любов.

Для когось це звичайнісінький день, для когось нестерпне та лицемірне свято, яке придумали та поширили в масах продавці листівок, аби збільшити свої прибутки, а хтось з нетерпінням чекає цей день, як зайвий привід ще раз зізнатись у коханні, проявити свої найніжніші почуття та подарувати тепло та спокій близькій людині.

Як не крути, 14 лютого – джерело позитиву та святкового настрою, особливо тим, хто проніс любов і вірність одне одному через багато років та випробувань.

У День Валентина закохані пари обмінюються невеликими подарунками: листівками, іграшками, коробками цукерок, повітряними кульками. Всі ці подарунки робляться у формі сердечок, тому що червоне серце - символ любові. І, звичайно, чоловіки дарують своїм прекрасним дамам букети чудових квітів

У нашій школі цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги, потурбуватися про близьких та друзів…

Рано-ранесенько учні вітали своїх друзів, однокласників, вчителів валентинками. Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

Зі старшокласниками проводили свято у вигляді конкурсів для пар, взявши участь в яких вони могли показати, яка пара найцікавіша. А також проводилися конкурси для болільників, які активно приймали участь, щоб допомогти своїй парі отримати найбільше балів. Свято пройшло цікаво і весело. У святі взяли участь учні: Олексюк Орест, Гаврисюк Володимир, Зінчук Богдана – учні 9 класу та Гапонюк Дарина, Мельничук Марина, Киричук Діана, Олексюк Уляна, Шевчук Андрій, Яциняк Максим та Бабійчук Вадим- 8 клас.

                                                             

           

За підсумками змагань титул найкраща пара здобули –учениця 8 класу – Олексюк Уляна та учень 8 класу-Бабійчук Вадим.

Оформила зал учениця 9 класу – Вронська Яна.

                                                                     

У холодні вечори, у завірюху та у буденні дні зігрівайте інших любов’ю, вірністю, прихильністю та турботою.Щире та взаємне кохання, коли любиш не зважаючи ні на які обставини та перешкоди – це благословення небес, найкращий дар, який тільки можна побажати. Знайдіть саме той ключ, який відімкне навіть заржавілі замки коханого для вас серця.

Переглядів: 486 | Додав: аня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Конкурси